Osallistu Oppimiskampus “Garage” Hackathoniin

Tikkurilan Jokiniemeen halutaan luoda uniikki ammatillisen ja jatkuvan oppimisen superkampus, joka palvelee opiskelijoita, työnhakijoita, työnantajia sekä yrityksiä. Oppimiskampus tuottaa osaamisen kehittämisen ja työvoiman kohtaannon palveluita laajan yhteistyöverkoston ja yhteisten, digitaalisten palvelualustojen kautta.

Järjestämme kaikille avoimen Hackathonin, jonka avulla ideoidaan uudelle kokeiluympäristölle konsepteja ja mahdollisesti vaikutetaan tilan suunnitteluun. Oppimiskampuksen ”Garagessa” yritykset, oppilaat ja asiantuntijat voivat tulla yhteen ja kehittää ketterästi osaamistaan sekä uusia tuotteita ja palveluita.

Tämä järjestetään pitkäkestoisena Hackathonina kolmessa vaiheessa.

Vaihe 01 – Workshops

Järjestämme kuusi avointa workshoppia viikoilla 6, 7 ja 9 Oppimiskampuksen tulevien oppilaitosten kanssa. Palkitsemme osallistujat leffalipulla ja työpajoissa tarjolla pientä syötävää ja juotavaa. Ilmoittautuminen alla.

Työpajoissa syntyneet ideat tullaan kategorisoimaan ja niistä koostetaan yhtenäinen konsepteja, jotka vastaavat kaikkiin kolmeen haasteeseemme. Vaiheeseen kaksi kutsutaan ideointiin osallistujat ja kootaan tiimit Hackathoniin kehittämään konsepteista kilpailukykyiset kokonaisuudet.

Vaihe 02 – Hackathon

Hackathon järjestetään Myyrmäen kampuksella 22.3 -(23.3.). Hackathonissa kehitetään intensiivisesti 3-6 konseptia, joista Hackathonen päätteeksi valitaan kolme finalistia. Vaiheissa 2 ja 3 sovelletaan Desing Sprint menetelmää.

Vaihe 03 – Grand Finale

Hackatonin parhaimmat konseptit esitellään Heurekassa 26.5.2023 ja valitaan kilpailun voittaja.

Lisätietoa