BOOST UP- KLINIKKA marraskuu

BOOST UP- KLINIKKA marraskuu

Varaa henkilökohtainen aika Boost up-klinikkaan. Neuvonta on maksutonta.

Mistä on kyse?
Boost Up -palvelu on tarkoitettu pienemmille yrityksille, joissa yrittäjällä on vahva oma halu sekä mahdollisuudet kehittää ja uudistaa yritystään. Palvelun tavoitteena on tarjota yrityksille uusia eväitä uudistumiseen, kasvuun ja kehittymiseen sekä yrityksen arvon kasvattamiseen.

Boost Up -palvelu koostuu kahdesta toisiinsa linkittyvästä kokonaisuudesta.

1) Ensimmäinen vaihe on maksuton, henkilökohtainen noin tunnin kestävä etäyhteyden (Teams kokous) kautta tapahtuva alkukeskustelu ns. Boost Up -klinikalla. Mikäli Boost Up -klinikan ajat ovat varattuja tai ne eivät muutoin sovi, voit jättää yhteystietosi, jolloin otamme sinuun yhteyttä uuden ajan sopimiseksi.

2) Alkukeskustelun jälkeen siirrytään Boost Up -palvelun toiseen vaiheeseen. Toinen vaihe muodostuu ELY-keskuksen rahallisesti tukemista konsultointipalveluista. Näihin palveluluihin on tehty muutoksia koronavirustilanteesta johtuen. Erityisesti talouden hallintaan liittyvissä tarpeissa yrityksesi saa nyt apua matalalla kynnyksellä.

Boost Up -klinikka on tarkoitettu yrityksille, joilla on:

  • kasvu- ja kehityshalua
  • ainakin yksi tilikausi takana
  • mahdollisesti muitakin työntekijöitä yrittäjän lisäksi
  • talous kunnossa – oma pääoma on positiivinen eikä yrityksellä ole merkittäviä verovelkoja tai useampia maksuhäiriömerkintöjä.

Ajanvarauskalenteriin pääset täältä

Lisätietoja antavat:
Pekka Tsupari
toimitusjohtaja, YTL ry
[email protected],
p. 0405702021

Emmi Hausalo
assistentti, YTL ry
[email protected]
p. 0401418009