KANSAINVÄLISEN OSAAJAN INTEGROINTI TYÖYHTEISÖÖN -webinaari (helmikuu)

KANSAINVÄLISEN OSAAJAN INTEGROINTI TYÖYHTEISÖÖN -webinaari (helmikuu)

Talent Vantaa: Kansainvälisen osaajan integrointi työyhteisöön -webinaari / 2.2.2022 klo 9 – 11

Kiinnostaako kuulla lisää yrityksenne kulttuurin kehittämisestä ja toimivan monikulttuurisen työyhteisön rakentamisesta? Tervetuloa 2.2.2022 klo 9–11 yrityksille suunnattuun Kansainvälisen osaajan integrointi työyhteisöön -webinaariin, jossa liiketoiminnan ja työyhteisön kehittämisen asiantuntijan Kari I. Mattilan johdolla käydään läpi työyhteisön kehittämiseen liittyviä teemoja.

Webinaarissa käsiteltäviä teemoja ovat mm. yrityksen kulttuurin kehittäminen kansainvälistymismyönteisemmäksi, perehdyttäminen osana kulttuurien yhteensovittamista, hiljaisen tiedon siirron menetelmät ja tiimin yhteistyön johtaminen, kun tiimiin tulee kansainvälinen osaajaa. Nopeimmat ilmoittautujat voivat ilmoittautua webinaarin lisäksi yrityskohtaiseen sparraukseen, jossa tarjolla yksilöityä tukea työyhteisönne kehittämiseksi. Ilmoittaudu ajoissa, sillä paikkoja on rajallisesti!

Webinaari on osa Talent Vantaan järjestämää Bridging Talent for Future -webinaarisarjaa. Yrityksille suunnatuissa webinaareissa ja sparrauksissa annetaan tukea kasvuun ja kansainvälistymiseen, rekrytointeihin, kansainvälisen työvoiman perehdyttämiseen ja nykyisen työvoiman osaamisen kehittämiseen.

Ilmoittaudu mukaan ja lue lisää tästä linkistä