PEREHDYTYS DIGIMARKKINOINTIIN - verkkokurssi

PEREHDYTYS DIGIMARKKINOINTIIN - verkkokurssi

Tämä verkkokurssi perehdyttää verkkomarkkinoinnin perusteisiin. Siinä käydään läpi oman sivuston mahdollisuudet asiakashankinnassa, kuinka ostetaan mainostilaa internetistä sekä tutustutaan sosiaalisen median rooliin ja vaikutusmahdollisuuksiin. Kurssin jälkeen aloittava yrittäjä ymmärtää digimarkkinoinnin perusteet ja voi aloittaa sivuston tavoitteellisen kehittämisen. Kurssi koostuu kolmesta erillisestä luennosta (1 - 1,5 tuntia kerta).

Kurssiohjelma:

Osa 1: keskiviikko 28.10. klo 9 - 10.30

Sisältömarkkinointi eli yrityksen omat verkkosivut ja somekanavat. Tässä osiossa käydään läpi miten yritys voi käyttää hallinnassaan olevia sähköisiä kanavia asiakashankintaan ja miten internetin kävijämäärämittaus toimii.

Osa 2: keskiviikko 4.11. klo 9 - 10

Internet -mainonta. Miten erilaiset maksulliset mainonnan kanavat tukevat asiakashankintaa. Tiiviinä pakettina käydään läpi hakukonemainonta eli SEM, display-, video- ja natiivimainonta.

Osa 3: keskiviikko 11.11. klo 9 - 10

Kuinka sosiaalinen media ja suosittelu toimivat osana yrityksen imagon kasvattamista? Luennon lopuksi käydään läpi digistrategian perusteet, joissa yhdistyvät kurssin aikana läpikäydyt osa-alueet.

Kurssi on tarkoitettu aloittaville yrittäjille, joille digimarkkinointi ei vielä ole ehtinyt tulla tutuksi yritystoiminnan näkökulmasta.

Koko kurssin hinta 225,- euroa/hlö (+alv 24%). Kurssin toteuttajana toimii Will Consulting Oy.

Ilmoittautuminen pe 23.10. mennessä sähköisesti tästä linkistä.

Lisätietoja kurssista antaa:

Ville Wikström

Toimitusjohtaja, Will Consulting Oy

Puh +358 50 439 5114

Netti www.willconsulting.fi

S-posti ville@willconsulting.fi

Autotalo, Salomonkatu 17 A

00100 Helsinki