Kahvilan ja ravintolan perustajan päivä

Haaveiletko omasta ravintolasta? Suunnitteletko kahvilan avaamista?

Aika: 26.9.2017 klo 13 - 16

Paikka: NewCo Helsinki Ensi linja 1 , 00530 Helsinki

OHJELMA

13:00 Konkreettiset ohjeet ravintolan ja kahvilan avaamiseen
Malina Pursiainen, restonomi AMK, ravitsemisalan ja yrittäjyyden konsultti, Malifood Oy

14:00 Terveystarkastajan vinkit
Mia Degerlund, johtava elintarviketarkastaja, Helsingin Ympäristökeskus

14:30 Kahvitarjoilu
Kahvia tai teetä, pientä syötävää ja vapaata verkostoitumista

14:50 Ravitsemisliikkeen tilamääräyksistä
Taina Kinnunen, arkkitehti, Helsingin kaupungin rakennusvalvontavirasto

15:10 Anniskeluasiaa
Pirkko Lamminpää, tarkastaja, Etelä-Suomen aluehallintovirasto

15:30 Yrittäjätarina
Minna-Marja Keränen, Miguel Angel Papaianni, Capperi Oy

16:00 Tilaisuus päättyy

Ravintolan ja kahvilan perustajan päivä on tarkoitettu henkilöille, jotka suunnittelevat ravitsemisliikkeen perustamista.

Tilaisuus on maksuton, mutta sitovat ilmoittautumiset etukäteen kiitos!
http://open.newcohelsinki.fi/events/139224/time/19...

Lisätietoja täällä

Tiistai, syyskuu 26, 2017