YRITYSVANTAA
Elannontie 3
01510 VANTAA
Puh. 010 423 2320
info@yritysvantaa.fi

Varaa aika tästä

Oletko sinä etsimämme yritysneuvoja ?

YritysVantaalle (Vantaan Uusyrityskeskus ry) ja YritysEspooseen (Espoon Seudun Uusyrityskeskus ry) jaetsitään yritysneuvojaa palvelemaan maahanmuuttajataustaisia asiakkaita. Yhdistykset tarjoavat maksutonta yritysneuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja toimiville yrityksille.

Odotamme sinulta

- liiketoimintaosaamista

- paikallistuntemusta

- kykyä analysoida yritystaloutta

- pienyrittäjyyden kokonaisvaltaista tuntemusta.

 

Olet yrittäjähenkinen ja viihdyt ihmisten parissa vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa.

Etsimämme yritysneuvoja työskentelee puolet työajastaan Espoon Otaniemessä, AGrid -toimitalossa ja toisen puolen Vantaan Pakkalassa Yrityskeskus Leijassa. Henkilökohtaisen yritysneuvonnan lisäksi järjestät yrittäjyysinfoja ja toimit aktiivisesti yrittäjyyttä edistävässä yhteistyöverkostossamme. Käytät työkielinä suomen kielen lisäksi englantia; muu kielitaito kuten venäjä tai arabia katsotaan eduksi.

Jos sinulla on kaupallinen koulutus, kokemusta yrittäjyydestä tai yritysten neuvonnasta, hyvät vaikuttamis- sekä verkottumistaidot ja viihdyt asiakastyössä, olet etsimämme yritysneuvoja. Tarjoamme sinulle kiinnostavan näköalapaikan pääkaupunkiseudun yrityselämään osana kehittämishenkistä asiantuntijatiimiä.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja cv pyydetään lähettämään 18.12. 2018 mennessä sari.olsio@yritysespoo.fi

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Marketta Korhonen, YritysVantaa, puh. 010 423 2322 ja asiakkuusjohtaja sari.olsio, YritysEspoo puh. 040 503 9712.

Tiistai, joulukuu 18, 2018