OMISTAJANVAIHDOSKLINIKKA TI 3.12.2019

Älä mieti yrityskauppaa yksin, vaan tule keskustelemaan asiantuntijan kanssa yrityksesi omistajanvaihdosmahdollisuuksista!

Omistajanvaihdosklinikalle ovat tervetulleita kaikki nyt tai lähitulevaisuudessa omistajanvaihdosta pohtivat työnantajayrittäjät.

Yrityksessäsi voi olla mietinnässä yhtiön tai liiketoiminnan myynti ulkopuoliselle taholla, työntekijöille tai sidosryhmän edustajalle. Käymme yhdessä kanssasi läpi omistajanvaihdoksessa askarruttavia asioita ja mietimme yhdessä, miten juuri sinun yrityksesi tapauksessa kannattaa asiassa edetä.

Tunnin mittainen tapaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta halutessasi saat meiltä asiantuntija-apua myös jatkotoimenpiteisiin. Näitä ovat tyypillisesti yrityksen arvomääritys, ostajan etsiminen, tai yrityskauppaan liittyvien kauppakirjojen ja muiden tarvittavien dokumenttien laatiminen.

Omistajanvaihdosklinikalla tapaat Mikko Ruosteenojan (KTM) Suomen Yrityskaupat Oy:stä. Tapaamiset järjestetään tasatunnein ti 3.12.2019 klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Varaa oma aikasi Mikolta, 050 328 3250, mikko.ruosteenoja@yrityskaupat.net.

Omistajanvaihdosklinikka pidetään YritysVantaan tiloissa osoitteessa: Yrityspalvelukeskus Leija, 2. kerros, Elannontie 3 01510 Vantaa. Tervetuloa!

 

 

Tiistai, joulukuu 3, 2019