Webinaari immateriaalioikeuksista (IPR)

Immateriaalioikeuksien suojaamiseen erikoistunut lakitoimisto Ipriq Oy järjestää aloittaville yrityksille 22.3.2018 klo 16 alkaen webinaarin immateriaalioikeuksista (IPR). Webinaari kestää noin tunnin.

"Mitä jokaisen yrityksen tulee tietää IPR-oikeuksista"-webinaarissa käsitellään tärkeitä ja käytännönläheisiä näkökulmia IPR-oikeuksista. Tyypillisimpiä IPR-oikeuksia ovat tavaramerkit, patentit, mallit ja tekijänoikeudet. Erityisesti käydään läpi IPR-sudenkuoppia, eli mitä yrityksen kannattaa vähintäänkin tietää välttääkseen ikävät yllätykset.

Webinaari on käytännönläheinen ja suunniteltu erityisesti aloittavien yritysten tarpeisiin. Webinaarin esittelyvideon näet täällä. Osallistumismaksu on normaalisti 100 euroa, mutta alennuskoodilla "YritysVantaa" siihen voi osallistua hintaan 40 €. Lisäksi veloitetaan alv 24 %.

Ilmoittautuminen webinaariin tapahtuu täällä.

Ipriq Oy

***

Ipriq Oy suomalainen vuonna 2016 perustettu IPR-lakitoimisto, joka on erikoistunut tavaramerkkien rekisteröintiin Suomessa ja ulkomailla sekä sähköisten IPR-palvelujen kehittämiseen. Yrityksen lakimiehet ovat yli kymmenen vuoden ajan edustaneet yrityksiä laidasta laitaan pienistä suomalaisista pk-yrityksistä moniin maailman tunnetuimpiin brändeihin. Viime vuonna yritys teki eniten EU-tavaramerkkihakemuksia suomalaisista alan toimistoista.

Torstai, maaliskuu 22, 2018