WEBINAARI: Miten välttää yleisimmät virheet yrityksen tai tuotteen nimen valinnassa

Kutsu webinaariin:

Immateriaalioikeuksien suojaamiseen erikoistunut, Tavaramerkki.fi-sivustoa ylläpitävä lakitoimisto Ipriq Oy järjestää aloittaville yrityksille 17.5.2018 klo 15 alkaen webinaarin yrityksen tai tuotteen nimen valinnasta. Webinaari kestää noin 45 min. Webinaari on maksuton.

Nimen valinta yritykselle tai tuotteelle on yllättävän vaikeaa ja yritykset tekevät siinä usein perustavanlaatuisia virheitä. "Miten välttää yleisimmät virheet yrityksen tai tuotteen nimen valinnassa"-webinaarissa paneudutaan siihen, miten nimen valinnassa voidaan välttää yleisimmät virheet ja miten voidaan selvittää, onko nimi suojattavissa ja loukkaako sen käyttäminen muiden oikeuksia. Webinaariin osallistuville lähetetään myös käytännöllinen opaskirja uuden nimen valintaan.

Webinaari on käytännönläheinen ja suunniteltu erityisesti aloittavien yritysten tarpeisiin.

Webinaarin esittelyvideo ja ilmoittautumissivu ovat osoitteessa Tavaramerkki.fi/webinaari.

Ipriq Oy

***

Ipriq Oy suomalainen vuonna 2016 perustettu IPR-lakitoimisto, joka on erikoistunut tavaramerkkien rekisteröintiin Suomessa ja ulkomailla sekä sähköisten IPR-palvelujen kehittämiseen. Yrityksen lakimiehet ovat yli kymmenen vuoden ajan edustaneet yrityksiä laidasta laitaan pienistä suomalaisista pk-yrityksistä moniin maailman tunnetuimpiin brändeihin. Viime vuonna yritys teki eniten EU-tavaramerkkihakemuksia suomalaisista alan toimistoista.

Torstai, toukokuu 17, 2018