YRITYSVANTAA
Elannontie 3
01510 VANTAA
Puh. 010 423 2320
info@yritysvantaa.fi

Varaa aika tästä

Vantaan Uusyrityskeskus

YritysVantaa antaa maksutonta neuvontaa sekä yrityksen perustamisessa että yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa kuten, rahoitukseen, sijoittumiseen ja omistajanvaihdokseen liittyvissä kysymyksissä. Meillä sinua palvelee mukava osaavien yritysneuvojien joukko, jolta saat luottamuksellisesta ja maksutonta neuvontaa tilanteesi ja avuntarpeesi mukaan.

YritysVantaa on osa YritysSuomi -palvelurakennetta ja sen jäseniä Vantaalla ovat Vantaan kaupunki, Vantaan Uusyrityskeskus, Uudenmaan TE-toimisto, Vantaan Yrittäjät, Helsingin seudun kauppakamari ja Uudenmaan ELY-keskus.

Yritysneuvonnan ykkösosoite
Kokeneet yrityksen perustamisen ja kehittämisen ammattilaiset ovat käytettävissäsi vain yhden puhelinsoiton päässä. Palvelemme Yrityspalvelukeskus Leijassa kasvavalla Aviapolis-alueella. Toimintamme tärkeänä tavoitteena on uuden yritystoiminnan edistäminen sekä jo toimivien yritysten liiketoiminnan kehittäminen ja kasvun tukeminen.

Vantaa tarjoaa erittäin hyvät puitteet yritystoimintaan, ja Vantaalle perustetaankin vuosittain yli 1000 uutta yritystä. YritysVantaan neuvontapalvelut tuottaa Vantaan Uusyrityskeskus ry, jonka hallitukseen voit tutustua tästä.

Palveluksessasi
Vahva verkostomme luo alueen yrittäjille todellista lisäarvoa: sinua palvelevat
osaavat yritysneuvojamme yhdessä yritysten perustamis- ja kehittämiskysymyksiin
erikoistuneiden asiantuntijoiden kanssa verkostoomme kuuluvissa
palveluyrityksissä. Saat kauttamme tietoa myös kaikista yritystoimintaan liittyvien
tahojen palveluista, mm. koulutusmahdollisuuksista ja tukimuodoista.

Soita tai ota yhteyttä sähköisellä lomakkeella.