YRITYSVANTAA
Elannontie 3
01510 VANTAA
Puh. 010 423 2320
info@yritysvantaa.fi

Varaa aika tästä

Yhteystiedot

YRITYSVANTAA  (Vantaan Uusyrityskeskus ry)
Elannontie 3
01510 VANTAA   
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@yritysvantaa.fi 

Ajanvaraus:
010 423 2320

Marketta Korhonen

Toimitusjohtaja
010 423 2322

Marketta omaa työkokemusta erilaisista kansainvälisen liiketoiminnan ja viennin alalta sekä alan koulutuksista ja –projekteista. Hänellä on omakohtainen yrittäjäkokemus usean vuoden ajalta. Nykyisin hän työskentelee toimitusjohtajan tehtävien ohella myös alkavien ja toimivien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena hänellä on myynnin ja markkinoinnin ohella kansainvälinen kauppa (vienti ja tuonti) sekä talousasiat. Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti.

Laura Manner-Raappana

Yritysneuvoja
010 423 2321

Laura omaa työkokemusta elintarvikkeiden myynnistä ja markkinoinnista kuluttajakaupassa ja hänellä on myös omakohtaista yrittäjäkokemusta usean vuoden ajalta. Nykyisin hän työskentelee ensisijaisesti alkavien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena hänellä on  markkinoinnin lisäksi aineettoman omaisuuden hyödyntäminen käytännön liiketoiminnassa (IPR: esim. tavaramerkit ja lisensointi). Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti.

Nikke Vainikka

Yritysneuvoja
010 3366556

Nikellä on monipuolisesti kokemusta yrityksien kansainvälistymisestä, yrityksien perustamisesta, erillisyhtiöistä, henkilöliikkuvuudesta ja rajat ylittävistä hanketoiminnasta. Hän on toiminut niin teollisuudessa, matkailussa kuin yrityspalveluissa. YritysVantaalla Nikke palvelee ensisijaisesti maahanmuuttajataustaisia yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia, mutta myös kaikkia muita yrittäjiä. Erityisosaaminen: kansainvälistyminen ja henkilöliikkuvuus. Neuvontakielet: suomi, ruotsi, englanti ja kiina.

Sari Söderlund

Yritysneuvoja
010 423 2323

Sari omaa työkokemusta yrittäjyyden ja Helsingin Yrittäjien moninaisista projektitehtävistä sekä tiedottamisesta. Hän työskentelee ensisijaisesti alkavien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena hänellä on myynnin ja markkinoinnin ohella viestintä. Hän vastaa myös uusille yrittäjille suunnatuista OMA YRITYS –infopäivistä. Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti.  

Juuso Markkanen

Yritysneuvoja
010 423 2320

Juuso omaa työkokemusta mm. verkkoliiketoiminnasta, yritysvalmennuksesta sekä yrittäjyyskoulutuksista.  Hänellä on omakohtainen yrittäjäkokemus usean vuoden ajalta. Nykyisin hän työskentelee ensisijaisesti toimivien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena hänellä on yrityksen myynti, markkinointi ja verkkoliiketoiminta. Neuvontakielet: suomi.