YRITYSVANTAA
Elannontie 3
01510 VANTAA
Puh. 010 423 2320
info@yritysvantaa.fi

Varaa aika tästä

YRITYKSEN KEHITTÄMINEN

ONKO YRITYKSESI MUUTOKSEN TAI KASVUN EDESSÄ?

Kun yrityksesi haluaa kehittyä tai kasvaa, saat meiltä neuvontaa tarvittavan asiantuntemuksen ja rahoituksen löytämisessä. Kehittämisen kohteena voi olla esimerkiksi toiminnan laajentaminen, rahoituksen hakeminen, sukupolvenvaihdos tai toimitilojen etsiminen. Etsimme parhaat ratkaisut yrityksesi kehitystarpeisiin ja ohjaamme tarpeen mukaan verkostomme asiantuntijoille. Varaa aika, niin aloitetaan keskustelu sinun yrityksesi kehittämistarpeista!

Saat meiltä tukea myös haastavissa muutostilanteissa, kun yritys joutuu syystä tai toisesta sopeuttamaan toimintaansa tai kun yritys tai yrittäjä on ajautumassa taloudellisiin vaikeuksiin. Ongelmia ei kannata pohtia yksin; ota rohkeasti yhteyttä ja varaa henkilökohtainen tapaamisaika!

 

ELY-KESKUSTEN UUDET KEHITTÄMISPALVELUT PK-YRITYKSILLE
ELY-keskusten uudet kehittämispalvelut tarjoavat Suomen johtavien asiantuntijoiden apua sekä räätälöityjä ja kustannustehokkaita palveluja pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa, kasvaa, uudistua ja kansainvälistyä. Lisätietoja palveluista löydät täältä.