YRITYSVANTAA
Elannontie 3
01510 VANTAA
Puh. 010 423 2320
info@yritysvantaa.fi

Varaa aika tästä

Yrityksen perustaminen

OLETKO PÄÄTTÄNYT TOTEUTTAA HAAVEESI OMASTA YRITYKSESTÄ? KYSY MEILTÄ MITEN

Miten yritysidean saa kuvattua liiketoimintasuunnitelman muotoon? Haetko stattirahaa ja/tai rahoitusta yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen? Miten taloushallinto, lakiasiat ja markkinointi olisi viisasta järjestää? Mitä velvollisuuksia yrittäjällä on?

Meiltä saat neuvontaa liikeidean kehittämiseen, liiketoimintasunnitelman laadintaan ja kannattavuusaskelmiin, yritysmuodon valintaan ja rekisteröintiin. Autamme myös esim. yrityksen verotukseen, vakuutuksiin, sopimuksiin ja markkinointiin liittyvissä kysymyksissä. Opastamme myös mm. starttirahan ja rahoituksen hakemisessa. Neuvontamme on henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta ja sitä on saatavilla suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi ja kiinaksi. Toimintamme laadusta kertoo Inspectan sertifikaatti.

Järjestämme kerran kuukaudessa maksuttomia OMA YRITYS -infotilaisuuksia.  Katso ajankohta ja ohjelma täältä. Tervetuloa mukaan!

Verkostoomme kuuluu kattava joukko osaavia, paikallisia palveluyrityksiä, joiden palvelujen piiriin ohjaamme asiakkaitamme tarpeen mukaan. Ensimmäinen konsultoiva tapaaminen asiantuntijajäsenemme kanssa on asiakkaillemme maksuton. Yritysneuvojamme auttavat oikean asiantuntijan valinnassa ja ohjaavat eteenpäin. 

YritysVantaan yritysneuvonnan avulla perustetuista yrityksistä on toiminnassa viiden vuoden jälkeen vielä 80 prosenttia. Ilman neuvontaa ja opastusta perustetuista yrityksistä viiden vuoden jälkeen toiminnassa on vain alle puolet.

Näin palvelemme:

  1. Soita ja varaa henkilökohtainen maksuton neuvonta-aika. Tapaamista varten on hyvä ryhtyä tekemään alustavaa liiketoimintasuunnitelmaa.
  2. Tapaaminen yritysneuvojan kanssa, jolloin käydään läpi laatimasi suunnitelmat ja sovitaan seuraavat askeleet.
  3. Tapaaminen verkoston asiantuntijan kanssa. Yritysneuvoja voi suositella jatkokeskustelua esim. tilitoimiston, vakuutusyhtiön, viestintätoimiston, pankin, juristin tai oman alasi yrittäjän kanssa.
  4. Varaa aika, jos tarvitset lisäneuvontaa. Palvelemme yritystäsi myös perustamisvaiheen jälkeen tarpeidesi mukaan.
  5. Hyödynnä myös Startti Plus -palvelu starttirahan saamisen jälkeen. Lisätietoa löydät täältä.