Startti Plus-palvelu

Startti Plus 2.0 asiantuntijapalvelu

Saitko starttirahaa? Nyt on Startti Plussan aika! Kun haluat asiantuntijan apua ja käytännönvinkkejä esimerkiksi asiakashankintaan, myynnin kasvattamiseen, kannattavuuden parantamiseen, somemarkkinointiin tai liiketoimintasi kehittämiseen, kannattaa hyödyntää tämä sinulle maksuton Startti Plus -palvelu!

Startti Plus on Uudenmaan TE-toimiston tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu yrittäjille, jotka ovat saaneet starttirahaa tai aloittaneet yritystoiminnan 4 kk työttömyysetuudella. Palvelussa saat sparrausta myyntisi tehostamiseen ja tukea markkinointitaidoillesi sekä kirjallisen suunnitelman liiketoimintasi kehittämiseen. Lisäksi voit saada tarpeesi mukaan jopa neljä jatkotapaamista myynti- ja markkinointiosaamisesi syventämiseksi.

Starttiraha tai muu tuki on iso apu yrityksen käynnistämisvaiheessa. Kun täydennät sitä Startti Plus -palvelulla, saat meiltä neuvontaa maksutta yrityksesi tueksi. Suunnitellaan yhdessä konkreettiset askeleet yrityksesi kannattavan kasvun sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi!

Startti Plus -asiantuntijamme

Meiltä saat:

  1. Oman markkinointiosaajan yrityksesi tueksi
  2. Sparrausta niin sosiaalisen median käyttöön ja kuin henkilökohtaiseen myyntityöhönkin.
  3. Konkreettisia ideoita ja uutta osaamista oman markkinointiosaamisesi tueksi.
  4. Tilaisuuden hyödyntää maksutta YritysVantaan jäsenverkostoon kuuluvia markkinointi-, laki-, talous- ja muita asiantuntijoita.
  5. Kirjallisen kehittämissuunnitelman liiketoimintasi kehittämiseen.

Lisäksi voimme sopia tarpeesi mukaan 1-4 jatkotapaamista, joiden sisältö suunnitellaan sinun tarpeidesi mukaan.

Neuvonta-aika kannattaa varata 2-5 kuukauden kuluttua yrityksen perustamisesta. Muutaman kuukauden päästä yritystoiminnan aloittamisesta yrittäjä on jo saanut tuntumaa yritystoimintaan ja asiakaskuntaan. Tällöin sparraus asiantuntijan kanssa keskittyy juuri sinun yrityksesi menestymisen kannalta oleellisiin kysymyksiin.

Kuinka pääsen Startti Plus -asiakkaaksi?

Hakeminen on helppoa:

  1. Tutustu Startti Plus -palveluun, lataa esite.
  2. Hae Startti Plus -palvelua verkossa tästä ja valitse palveluntarjoajien listasta YritysVantaa
  3. Otamme sinuun yhteyttä ja varaamme henkilökohtaisen neuvonta-ajan