Starttiraha

Starttiraha

Yrittäjäksi aikovalla on mahdollisuus hakea TE-toimiston myöntämää starttirahaa. Starttiraha on tarkoitettu yrittäjän henkilökohtaiseen toimeentuloon eikä siinä ole yritysmuoto- tai toimialarajoitteita. Starttiraha myönnetään päätoimiseen ja jatkuvaan yritystoimintaan, jolla on kannattavan liiketoiminnan edellytykset. Starttiraha on TE-toimiston myöntämä harkinnanvarainen tuki ja YritysVantaan yritysneuvojat auttavat
hakemuksen ja siihen tarvittavien liitteiden valmistelussa. Ennen kuin teet hakemuksen, varaa aika YritysVantaan yritysneuvojalle liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien läpikäymiseksi.

Starttirahahakemuksen voi tehdä sähköisesti täältä. ja palvelu vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla. Täältä löydät myös ohjeen starttirahan hakemisesta Vantaalla.

Jos saat starttirahan, sinun kannattaa hyödyntää TE-toimiston maksuton Startti Plus -palvelu esim. siinä vaiheessa, kun haet jatkoaikaa starttirahalle. Startti Plus -palvelussa yrityksellesi suunnitellaan konkreettiset
askeleet kannattavuuden, kasvun, myynnin sekä markkinoinnin kehittämiseksi ja saat näistä kirjallisen suunnitelman. Lisää tietoa palvelusta löydät esitteestä.