BOOST UP -KLINIKKA AUTTAA PK-YRITYKSIÄ KORONAKRIISISSÄKIN

BOOST UP -KLINIKKA AUTTAA PK-YRITYKSIÄ KORONAKRIISISSÄKIN

Boost Up -palvelu on tarkoitettu pienemmille yrityksille, joissa yrittäjällä on vahva oma halu sekä mahdollisuudet kehittää ja uudistaa yritystään. Palvelun tavoitteena on tarjota yrityksille uusia eväitä uudistumiseen, kasvuun ja kehittymiseen sekä yrityksen arvon kasvattamiseen.

Boost Up -palvelu koostuu kahdesta toisiinsa linkittyvästä kokonaisuudesta.

Ensimmäinen vaihe on maksuton, henkilökohtainen noin tunnin kestävä etäyhteyden (Teams kokous) kautta tapahtuva alkukeskustelu ns. Boost Up -klinikalla. Varaa aika oheisesta linkistä (tarjolla useita aikoja syys-lokakuussa) ja vastaa klinikan ennakkokysymyksiin (ilmoittaudu tästä). Mikäli Boost Up -klinikan ajat ovat varattuja tai ne eivät muutoin sovi, voit jättää yhteystietosi, jolloin otamme sinuun yhteyttä uuden ajan sopimiseksi.

Alkukeskustelun jälkeen siirrytään Boost Up -palvelun toiseen vaiheeseen. Toinen vaihe muodostuu ELY-keskuksen rahallisesti tukemista konsultointipalveluista. Näihin palveluluihin on tehty muutoksia koronavirustilanteesta johtuen. Erityisesti talouden hallintaan liittyvissä tarpeissa yrityksesi saa nyt apua matalalla kynnyksellä. Analyysi- ja Konsultointipalvelujen tukitasoa on nostettu, ja yrityksesi maksuosuus on nyt 30 euroa + alv/konsultointipäivä.

Tutustu ELY:n konsultointipalveluihin tästä

Boost Up -klinikka on tarkoitettu yrityksille, joilla on:

  • kasvu- ja kehityshalua
  • ainakin yksi tilikausi takana
  • mahdollisesti muitakin työntekijöitä yrittäjän lisäksi
  • talous kunnossa – oma pääoma on positiivinen eikä yrityksellä ole merkittäviä verovelkoja tai useampia maksuhäiriömerkintöjä.

Lisätietoja palvelusta antaa:

Pekka Tsupari

pekka.tsupari@ytl.fi

+358 40 570 2021

Emmi Hausalo

emmi.hausalo@ytl.fi

+358 40 141 8009