MERCURIAN OPISKELIJAT APUNASI VERKKOKAUPAN PERUSTAMISESSA

MERCURIAN OPISKELIJAT APUNASI VERKKOKAUPAN PERUSTAMISESSA

Haluatko laajentaa yritystoimintaasi verkkokauppaan?

Mercuria kauppaoppilaitoksen missiona on kouluttaa osaavia liiketoiminnan ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Visiomme mukaisesti haluamme tarjota kaikille opiskelijoillemme ja sidosryhmillemme odotukset ylittävän asiakaskokemuksen.

Mercurian opiskelijat etsivät nyt kumppaneita paikallisista yrittäjistä, jotka haluavat kokeilla verkkokauppaa. Opiskelijoilla on tarvittavat taidot verkkokaupan perustamiseen ja he ovat valmiita yhteistyössä yrittäjien kanssa perustamaan verkkokaupan, jossa myydään yrityksen tuotteita verkossa. Verkkokauppa perustuu ns. dropshipping-mallille, joka tarkoittaa, että yrityksen tuotteet asetetaan tarjolle verkkokaupassa, jossa hoituu automaattisesti laskutus ja tilaustenkäsittely. Yrittäjä puolestaan huolehtii laskutuksesta ja toimituksesta asiakkaille. Sovittaessa myös verkkokaupan toimitukset asiakkaille voidaan hoitaa opiskelijoiden toimesta.

Opiskelijat tuottavat yritysilmeeseen sopivan verkkokauppaympäristön Vilkas- verkkokauppa-alustalla. Opiskelijat huolehtivat yhdessä yrittäjän kanssa tuotteiden kuvaukset ja suunnittelevat verkkokaupan markkinoinnin ja ylläpidon sovitulla ajanjaksolla (4-6kk). Mercuria maksaa verkkokaupan sovitun aukioloajan kiinteät kustannukset (19 €/kk + alv 24%) osana opiskelijan opintoja. Yrittäjän ja opiskelijoiden tukena toimii Mercuriassa verkkokauppahautomo, jossa annetaan tukea ja apua toimivan kaupan suunnitteluun ja ylläpitoon. Opiskelija ja yrityksen välille solmitaan koulutussopimus samaan tapaan kuin työharjoittelujaksoilla.

Opiskelija ei ole työsuhteessa yrittäjään vaan hän suorittaa toimiessaan verkkokaupassa opintojaan ja on siten statukseltaan opiskelija. Yrittäjälle sopimus on maksuton ja se sisältää myös opiskelijoiden vakuuttamisen. Sovitun verkkokauppajakson jälkeen yrittäjä saa avatun verkkokaupan hallintaansa maksutta, jolloin voi halutessaan jatkaa verkkokauppiaana itsenäisesti.

Mercuria tarjoaa yrittäjälle:

  • Mahdollisuuden laajentaa yrityksen myyntikanavia verkkokauppaan
  • Osaavan henkilöstön työpanoksen verkkokaupan suunnitteluun, perustamiseen ja tunnetuksi tekemiseen.
  • Jatkuvan tuen alan ammattilaisten toimesta verkkokaupalle ja yrittäjälle.
  • Vilkas verkkokauppasovelluksen veloituksetta käyttöön max 6 kk ajaksi
  • Markkinointivoimaa yrityksellesi

Yritys

  • Solmii koulutussopimuksen opiskelijan ja Mercurian kanssa
  • Rakentaa verkkokaupan yhteistyössä Mercurian verkkokauppahautomon kanssa.

Ota yhteys:

Mika Orenius
FM koulutuspäällikkö
Mercuria kauppaoppilaitos Oy
Martinlaaksontie 36, 01620 Vantaa
mika.orenius (at) mercuria.fi
+358401207516