HYGIENIAPASSITESTI joulukuu

VARIA AMMATTIOPISTON JÄRJESTÄMÄ HYGIENIAPASSITESTI

Hygieniapassi vaaditaan kaikilta niiltä henkilöiltä, jotka käsittelevät työssään helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

SUORITUSTAPA

Lähetämme sinulle verkko-osoitteet, joissa olevan materiaalin avulla pääset valmistautumaan testiin. Suosittelemme tutustumaan eri osa-alueisiin sekä elintarvikealan sanastoon ja termeihin ennen kokeen suorittamista.

ENNEN TESTIÄ

Saavu testitilaisuuteen ajoissa, viimeistään 15 minuuttia ennen testin alkua. Mikäli myöhästyt testin aloituksesta, voit osallistua testiin vielä ennen minimitestiajan sulkeutumista, joka on 20 minuuttia testin aloituksesta.

Ota mukaan voimassa oleva, virallinen henkilötodistus. Henkilöllisyystodistukseksi hyväksytään alkuperäiset, kuvalliset ja voimassa olevat asiakirjat:

  • suomalainen henkilökortti
  • suomalainen passi
  • suomalainen ajokortti ja mopokortti
  • suomalainen Kela-kortti
  • ulkomaalainen henkilökortti
  • ulkomaalainen passi
  • muukalaispassi tai pakolaisen matkustusasiakirja. Muukalaispassi tai pakolaisen matkustusasiakirja ei kelpaa henkilötodistukseksi, jos siinä on merkintä “henkilöllisyyttä ei ole voitu varmistaa”.
  • viranomaisen (poliisin/rajavartiolaitoksen) antama asiakirja, jossa on kopio passista, viranomaisen leima ja maininta siitä, että passi on toistaiseksi viranomaisen hallussa.
  • oleskelulupakortti ja oleskelukortti, jonka maahanmuuttovirasto on myöntänyt pakolaisille, turvapaikanhakijoille tai muille maahanmuuttajille

KOULUTUSAIKA JA –PAIKKA

Testi järjestetään:

  • tiistaina 20.12.2022 kello 15.00

Testin kesto 1h, klo 14.00 - 15.00. Testin jälkeen saat tietää oikeat vastaukset sekä oman pistemääräsi. Hygieniapassitestit järjestetään pääsääntöisesti Liito-talon Komeetta-tilassa, osoitteessa Lummetie 2 C, Vantaa. Liito-talon ollessa suljettuna, testit järjestetään Yrityspalvelukeskus Leijassa, osoitteessa Elannontie 3, Vantaa.

HINTA

Testin hinta 35€/hlö (alv 0%). Hintaan sisältyy ennakkomateriaali verkossa. Pääset mukaan testiin maksamalla testin etukäteen ja näyttämällä tositteen suoritetusta maksusta paperilla tai puhelimessa. Laskutusohjeen saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi. Hinta sisältää yhden uusinnan, jos et läpäise testiä.

Varian opiskelijoille, joiden tutkintovaatimuksiin testi kuuluu, testi on maksuton.

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 3 arkipäivää ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koulutusmaksun kokonaisuudessaan.

Muista mainita haluatko tehdä suomen-, ruotsin- vai englanninkielisen testin.

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu: Keijo Mikkonen p. 050 312 1755, [email protected]