Yritysneuvojamme

Yritysneuvojamme

Marketta Korhonen

Marketta Korhonen

Toimitusjohtaja
puh. 010 423 2322

Marketta omaa työkokemusta erilaisista kansainvälisen liiketoiminnan ja viennin alalta sekä alan koulutuksista ja –projekteista. Hänellä on omakohtainen yrittäjäkokemus usean vuoden ajalta. Nykyisin hän työskentelee toimitusjohtajan tehtävien ohella myös alkavien ja toimivien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena hänellä on myynnin ja markkinoinnin ohella kansainvälinen kauppa (vienti ja tuonti) sekä talousasiat. Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti.

Nikke Vainikka

Nikke Vainikka

Yritysneuvoja
puh. 010 336 6556

Nikellä on monipuolisesti kokemusta yrityksien kansainvälistymisestä, yrityksien perustamisesta, erillisyhtiöistä, henkilöliikkuvuudesta ja rajat ylittävistä hanketoiminnasta. Hän on toiminut niin teollisuudessa, matkailussa kuin yrityspalveluissa. YritysVantaalla Nikke palvelee ensisijaisesti maahanmuuttajataustaisia yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia, mutta myös kaikkia muita yrittäjiä. Hän on myös StarttiPlus -asiantuntija. Erityisosaaminen: kansainvälistyminen ja henkilöliikkuvuus. Neuvontakielet: suomi, ruotsi, englanti ja kiina.

Sari Söderlund

Sari Söderlund

Yritysneuvoja
puh. 010 423 2323

Sari omaa työkokemusta yrittäjyyden ja Helsingin Yrittäjien moninaisista projektitehtävistä sekä tiedottamisesta. Hän työskentelee ensisijaisesti alkavien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena hänellä on myynnin ja markkinoinnin ohella viestintä. Hän vastaa myös uusille yrittäjille suunnatuista OMA YRITYS –infopäivistä. Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti.

Sophia Sironen

Sophia Sironen

Yritysneuvoja
puh. 010 423 2321

Sophia on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa useilla eri toimialoilla. Hänen erityisosaamistaan ovat digimarkkinointi, maksettu mainonta kuten Google Ads ja Facebook Ads, sekä muut digi- ja somekanavat ja työkalut kuten Google Analytics. Hänellä on yrittäjäkokemusta niin Suomesta kuin ulkomailta. Sophia työskentelee alkavien yrittäjien yritysneuvojana sekä StarttiPlus -asiantuntijana. Neuvontakielet: suomi, ruotsi, englanti, ranska ja viro.

Juuso Markkanen

Juuso Markkanen

Yritysneuvoja
puh. 010 423 2320

Juuso omaa työkokemusta mm. verkkoliiketoiminnasta, yritysvalmennuksesta sekä yrittäjyyskoulutuksista. Hänellä on omakohtainen yrittäjäkokemus usean vuoden ajalta. Nykyisin hän työskentelee ensisijaisesti toimivien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena hänellä on yrityksen myynti, markkinointi ja verkkoliiketoiminta. Neuvontakielet: suomi.