Neuvontapalvelut

Neuvontapalvelut

YritysVantaa on osa Uusyrityskeskusten verkostoa. Uusyrityskeskusten tehtävänä on edistää kestävän yritystoiminnan syntymistä Suomeen. Yritysneuvontamme on maksutonta, luottamuksellista ja kaikille avointa.

Perustamis- ja starttirahaneuvonta

Yrityksen perustaminen vaatii huolellista valmistautumista eikä päätöksiä kannata tehdä yksin. Kysymyksiä voi olla paljon esimerkiksi miten liikeidean saa muokattua liiketoimintasuunnitelmaksi? Miten saan starttirahaa? Kuinka järjestän yrityksen rahoituksen? Miten yksityinen elinkeinonharjoittaja eli toiminimi perustetaan? Entä osakeyhtiön perustaminen?

Maksuttomassa yritysneuvonnassamme saat hyvän käsityksen siitä, mitä kaikkea yrittäminen sisältää ja mitä asioita kannattaa huomioida ennen kuin aloittaa yrityksen kuten vakuutukset, kirjanpito, lakia-asiat, markkinointi. Autamme myös starttirahan hakemisessa mm. liiketoimintasuunnitelman ja kannattavuuslaskelmien laadinnassa.

Varaa tapaamisaika

Toimivien vantaalaisten yritysten neuvonta

Palvelemme toimivia vantaalaisia yrityksiä erilaisissa muutostilanteissa ja kaikissa yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Tällaisia tilanteita ovat esim. yrityksen rahoitus, omistajanvaihdos, liiketoiminnan kehittäminen tai kansainvälistyminen. Yritykselläsi on myös mahdollista hyödyntää maksuttomia asiantuntijaklinikoitamme.

Varaa tapaamisaika

Kevytyrittäjyysneuvonta

Ns. kevytyrittäjyys on kasvava toimintamalli. Joskus se on helpoin tapa aloittaa oman yritysidean testaaminen, ja se voi myös mahdollistaa yrittäjyyden silloin, kun oman yrityksen perustaminen ei ole taloudellisesti kannattavaa. Neuvonnassa saat ohjeet miten voit toimia kevytyrittäjänä ja mitä on otettava huomioon. Myös kevytyrittäjä voi hakea starttirahaa, jos yrityksellä on Y-tunnus vrt. OP kevytyrittäjyys, UkkoPro.

Yrittäjyyttä on hyvä selvittää omalla kohdalla ennen kuin aloittaa kevytyrittäjänä, varsinkin kun lainsäädäntö ei tunnista kevytyrittäjä-käsitettä. Erilaisia palveluntuottajia on lukuisia, neuvonnassa käydään läpi niiden yhtäläisyyksiä ja eroja, jotta on tietoa, miltä pohjalta valitsee itselleen sopivimman palvelun.

Varaa tapaamisaika