Neuvontapalvelut

Neuvontapalvelut

Perustamisneuvonta

Miten liikeidean saa muokattua liiketoimintasuunnitelmaksi? Voinko saada starttirahaa? Kuinka yrityksen rahoitus järjestetään? Kuka auttaa kirjanpidossa, lakiasioissa tai markkinoinnissa? Mikä yhtiömuoto kannattaa perustaa esim. osakeyhtiö, toiminimi? Mitä velvollisuuksia yrittäjällä on?

Yrityksen perustaminen vaatii huolellista valmistautumista ja päätöksiä ei kannata tehdä yksin. Maksuttomassa neuvonnassamme saat hyvän käsityksen, mitä kaikkea yrittäminen sisältää ja mitä asioita kannattaa huomioida ennen yrityksen perustamista. Testaamme liikeidean kanssasi ja autamme tarvittaessa myös liiketoimintasuunnitelman laadinnassa.

Varaa tapaamisaika

Toimivien yritysten neuvonta

Palvelemme myös jo toimivia vantaalaisia yrityksiä erilaisissa muutostilanteissa ja kaikissa yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Tällaisia tilanteita ovat esim. yrityksen rahoitus, omistajanvaihdos, liiketoiminnan kehittäminen tai kansainvälistyminen. Yritykselläsi on myös mahdollista hyödyntää maksuttomia asiantuntijaklinikoitamme.

Varaa tapaamisaika

Kevytyrittäjyysneuvonta

Ns. kevytyrittäjyys on kasvava toimintamalli. Joskus se on helpoin tapa aloittaa oman yritysidean testaaminen, ja se voi myös mahdollistaa yrittäjyyden silloin, kun oman yrityksen perustaminen ei ole taloudellisesti kannattavaa. Neuvonnassa saat ohjeet miten voit toimia kevytyrittäjänä ja mitä on otettava huomioon. Näitä asioita on hyvä selvittää omalla kohdalla ennen kuin aloittaa, varsinkin kun lainsäädäntö ei tunnista kevytyrittäjä-käsitettä. Erilaisia palveluntuottajia on lukuisia, neuvonnassa käydään läpi niiden yhtäläisyyksiä ja eroja, jotta on tietoa, miltä pohjalta valitsee itselleen sopivimman palvelun.

Varaa tapaamisaika