Varaa aika

Varaa neuvonta-aika kun haluat sparrailua liikeideaasi, haet starttirahaa tai pyrit kehittämään olemassa olevaa yritystoimintaasi. YritysVantaan palvelut ovat maksuttomia ja avoimia kaikille vantaalaisille.

Aloita liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien laadinta jo ennen neuvontaasi. Autamme suunnitelman ja laskelmien hiomisessa tarpeen mukaan. Mallipohjat saat ladattua verkkosivuiltamme kohdasta Materiaalit.

Starttirahan osalta toimi TE-palvelujen ja kuntakokeilun ohjeiden mukaisesti, lisätietoa tästä.

Tutustu myös Suomen Uusyrityskeskusten tuottamaan aloittavan yrittäjän perustamisoppaaseen, josta saat paljon hyödyllistä tietoa. Voit tilata maksuttoman oppaan tästä.

NÄIN VARAAT NEUVONTA-AJAN

1. Varaa maksuton yritysneuvonta viereisestä nettikalenteristamme (mobiilissa painike).

Ajanvarausta tai hyvin lyhyttä tiedustelua varten voit myös jättää takaisinsoittopyynnön puh. 010 423 2320 tai lähettää kysymyksesi sähköpostitse info(at)yritysvantaa.fi

2. Valitse kalenterista haluamasi palvelu, yritysneuvoja ja toivottu aika. YritysVantaan yritysneuvojiin voit tutustua täältä.

3. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja linkin asiakastietolomakkeeseen. Täytäthän uutena asiakkaana lomakkeen ennen neuvontaasi.

4. Jos varasit etäajan, saat yritysneuvojaltasi Teams-linkin hieman ennen neuvontasi alkua.