YRITYSVANTAA
Elannontie 3
01510 VANTAA
Puh. 010 423 2320
info@yritysvantaa.fi

Varaa aika tästä

Varaa aika

Autamme kaikissa yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.
Ota rohkeasti yhteyttä; palvelemme ammattitaidolla, luottamuksellisesti ja maksutta!

YRITYSVANTAA (Vantaan Uusyrityskeskus ry) 
Elannontie 3
01510 VANTAA

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@yritysvantaa.fi   

AJANVARAUS PUHELIMITSE:
010 423 2320

Voit olla meihin yhteydessä myös alla olevalla lomakkeella.
Huomioithan että *-merkityt kentät ovat pakollisia.

Marketta Korhonen

Toimitusjohtaja
010 423 2322

Marketta omaa työkokemusta erilaisista kansainvälisen liiketoiminnan ja viennin alalta sekä alan koulutuksista ja –projekteista. Hänellä on omakohtainen yrittäjäkokemus usean vuoden ajalta. Nykyisin hän työskentelee toimitusjohtajan tehtävien ohella myös alkavien ja toimivien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena hänellä on myynnin ja markkinoinnin ohella kansainvälinen kauppa (vienti ja tuonti) sekä talousasiat. Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti.

Laura Manner-Raappana

Yritysneuvoja
010 423 2321

Laura omaa työkokemusta elintarvikkeiden myynnistä ja markkinoinnista kuluttajakaupassa ja hänellä on myös omakohtaista yrittäjäkokemusta usean vuoden ajalta. Nykyisin hän työskentelee ensisijaisesti alkavien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena hänellä on  markkinoinnin lisäksi aineettoman omaisuuden hyödyntäminen käytännön liiketoiminnassa (IPR: esim. tavaramerkit ja lisensointi). Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti.

Irene Matinpalo

Yritysneuvoja
040 922 0364

Irene omaa työkokemusta erilaisista taloushallinnon myynti-, johto- ja asiantuntijatehtävistä ja hänellä on myös omakohtaista yrittäjäkokemusta vuodesta 2004 lähtien. Hän on toiminut myös lakimiehenä asianajotoimistossa.  Nykyisin hän työskentelee ensisijaisesti maahanmuuttaja-asiakkaiden yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana.  Erityisosaamisalueena hänellä on myynnin ja markkinoinnin lisäksi riskienhallinta ja lupa-asiat. Neuvontakielet: suomi, ruotsi, englanti ja venäjä.

Sari Söderlund

Yritysneuvoja
010 423 2323

Sari omaa työkokemusta yrittäjyyden ja Helsingin Yrittäjien moninaisista projektitehtävistä sekä tiedottamisesta. Hän työskentelee ensisijaisesti alkavien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena hänellä on myynnin ja markkinoinnin ohella viestintä. Hän vastaa myös uusille yrittäjille suunnatuista OMA YRITYS –infopäivistä. Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti.  

Juuso Markkanen

Yritysneuvoja
010 423 2320

Juuso omaa työkokemusta mm. verkkoliiketoiminnasta, yritysvalmennuksesta sekä yrittäjyyskoulutuksista.  Hänellä on omakohtainen yrittäjäkokemus usean vuoden ajalta. Nykyisin hän työskentelee ensisijaisesti toimivien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena hänellä on yrityksen myynti, markkinointi ja verkkoliiketoiminta. Neuvontakielet: suomi.