YRITYSVANTAA
Elannontie 3
01510 VANTAA
Puh. 010 423 2320
info@yritysvantaa.fi

Varaa aika tästä

Varaa aika

Autamme kaikissa yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.
Ota rohkeasti yhteyttä; palvelemme ammattitaidolla, luottamuksellisesti ja maksutta!

YRITYSVANTAA (Vantaan Uusyrityskeskus ry) 
Elannontie 3
01510 VANTAA

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@yritysvantaa.fi   

AJANVARAUS PUHELIMITSE:
010 423 2320

Voit olla meihin yhteydessä myös alla olevalla lomakkeella.
Huomioithan että *-merkityt kentät ovat pakollisia.

Marketta Korhonen

Toimitusjohtaja
010 423 2322

Marketta omaa työkokemusta erilaisista kansainvälisen liiketoiminnan ja viennin alalta sekä alan koulutuksista ja –projekteista. Hänellä on omakohtainen yrittäjäkokemus usean vuoden ajalta. Nykyisin hän työskentelee toimitusjohtajan tehtävien ohella myös alkavien ja toimivien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena hänellä on myynnin ja markkinoinnin ohella kansainvälinen kauppa (vienti ja tuonti) sekä talousasiat. Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti.

Nikke Vainikka

Yritysneuvoja
010 3366556

Nikellä on monipuolisesti kokemusta yrityksien kansainvälistymisestä, yrityksien perustamisesta, erillisyhtiöistä, henkilöliikkuvuudesta ja rajat ylittävistä hanketoiminnasta. Hän on toiminut niin teollisuudessa, matkailussa kuin yrityspalveluissa. YritysVantaalla Nikke palvelee ensisijaisesti maahanmuuttajataustaisia yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia, mutta myös kaikkia muita yrittäjiä. Erityisosaaminen: kansainvälistyminen ja henkilöliikkuvuus. Neuvontakielet: suomi, ruotsi, englanti ja kiina.

Sari Söderlund

Sari Söderlund

Yritysneuvoja
010 423 2323

Sari omaa työkokemusta yrittäjyyden ja Helsingin Yrittäjien moninaisista projektitehtävistä sekä tiedottamisesta. Hän työskentelee ensisijaisesti alkavien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena hänellä on myynnin ja markkinoinnin ohella viestintä. Hän vastaa myös uusille yrittäjille suunnatuista OMA YRITYS –infopäivistä. Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti.  

Sophia Sironen

Sophia Sironen

Yritysneuvoja
010 423 2321

Sophia on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa useilla eri toimialoilla. Hänen erityisosaamistaan ovat digimarkkinointi, markkinoinnin automaatio ja markkinoinnin mittaaminen. Hänellä on yrittäjäkokemusta niin Suomesta kuin ulkomailta. Sophia työskentelee alkavien yrittäjien yritysneuvojana. Neuvontakielet: suomi, ruotsi, englanti, ranska ja viro.

Juuso Markkanen

Yritysneuvoja
010 423 2320

Juuso omaa työkokemusta mm. verkkoliiketoiminnasta, yritysvalmennuksesta sekä yrittäjyyskoulutuksista.  Hänellä on omakohtainen yrittäjäkokemus usean vuoden ajalta. Nykyisin hän työskentelee ensisijaisesti toimivien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena hänellä on yrityksen myynti, markkinointi ja verkkoliiketoiminta. Neuvontakielet: suomi.

Helena Pekkarinen

Yritysneuvoja
040 763 2623

Helenalla on pitkä kokemus markkinoinnista, viestinnästä ja pk-yritysten liiketoiminnan kehittämisestä. Hänellä on myös omakohtaista yrittäjäkokemusta ja vahva talousosaaminen. YritysVantaalla Helena toimii ennen kaikkea toimivien yritysten StarttiPlus -asiantuntijana. Erityisosaamista hänellä on markkinoinnin ja myynnin ohella luovien alojen liiketoiminnan kehittämisestä. Neuvontakielet: suomi, ruotsi, englanti.