Yritysneuvojamme

Sari Söderlund

Sari Söderlund

Yritysneuvoja
sari.soderlund(at)yritysvantaa.fi
puh. 010 423 2323

Sari omaa työkokemusta yrittäjyyden ja Helsingin Yrittäjien moninaisista projektitehtävistä sekä tiedottamisesta. Hän työskentelee ensisijaisesti alkavien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena hänellä on myynnin ja markkinoinnin ohella viestintä. Hän vastaa myös uusille yrittäjille suunnatuista OMA YRITYS –infopäivistä.
Neuvontakielet: suomi, englanti.

Sophia Sironen

Sophia Sironen

Yritysneuvoja
sophia.sironen(at)yritysvantaa.fi
puh. 010 423 2321

Sophia on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa useilla eri toimialoilla. Hänen erityisosaamistaan ovat digimarkkinointi, maksettu mainonta kuten Google Ads ja Facebook Ads, sekä muut digi- ja somekanavat ja työkalut kuten Google Analytics. Hänellä on yrittäjäkokemusta niin Suomesta kuin ulkomailta. Sophia työskentelee alkavien yrittäjien yritysneuvojana sekä StarttiPlus -asiantuntijana jo toimiville yrityksille.
Neuvontakielet: suomi, ruotsi, englanti, ranska, viro.

Helena Pekkarinen

Helena Pekkarinen

Yritysneuvoja
helena.pekkarinen(at)yritysvantaa.fi
puh. 010 423 2320

Helenalla on pitkä kokemus erilaisista markkinoinnin, viestinnän ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä. Hänellä on omaa yrittäjäkokemusta sekä yhtiökumppanina ja perustajaosakkaana että yksinyrittäjänä. Erityisosaamista Helenalla on luovan alan yritysten liiketoiminnan kehittämisestä. YritysVantaalla Helena toimii alkavien yritysten neuvojana sekä StarttiPlus-asiantuntijana. Neuvontakielet: suomi, ruotsi, englanti.

Nino Puustinen

Nino Puustinen

Yritysneuvoja
nino.puustinen(at)yritysvantaa.fi
puh: 010 423 2324

Ninolla on käytännön kokemusta yrityksen perustamisesta ja yrittäjyydestä. Hän on toiminut yrittäjänä noin 5 vuotta ja hänen erityisosaamiseensa kuuluu mm. liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen, markkinointi, asiakashankinta, viestintä ja tuontikauppa. Neuvontakielet: venäjä, englanti, suomi, georgia.

Marketta Korhonen

Marketta Korhonen

Toimitusjohtaja
marketta.korhonen(at)yritysvantaa.fi
puh. 010 423 2322

Marketta omaa työkokemusta erilaisista kansainvälisen liiketoiminnan ja viennin alalta sekä alan koulutuksista ja –projekteista. Hänellä on omakohtainen yrittäjäkokemus usean vuoden ajalta. Nykyisin hän työskentelee toimitusjohtajan tehtävien ohella myös alkavien ja toimivien yrittäjien yritysneuvojana ja Startti Plus –asiantuntijana. Erityisosaamisena kansainvälinen kauppa (vienti ja tuonti) sekä talousasiat.
Neuvontakielet: suomi, englanti.