YRITTÄJYYDEN AMMATTITUTKINTO

Tarvitsetko apua, sparrausta tai haluat muuten vain kehittää liiketoimintaasi? Tai suunnitella yrittäjyyttä?

Tule kouluttautumaan hyvin suunniteltuun ja toteutettuun Yrittäjyyden ammattitutkintokoulutukseen.

ALOITUS 19.4.2024! Koulutus sisältää 10 lähipäivää, 2 henkilökohtaista yritysneuvontaa (konsultointia sinun yritykseesi/yrittäjyyteen) ja mentorit vielä sparraamassa. Kaikki tehtävät tehdään omaan yritykseen ja yrityksen kehittämiseksi.

Kaikki kouluttajat yrittäjiä, pääkouluttajat Tarja ja Juuso yrittäjiä sekä yritysneuvojia/konsultteja, mentorit huippuammattilaisia sprrauksessa ja yrittäjiä. Tule mukaan kehittämään, saat varmasti eväitä. Päätoimiselle yrittäjälle MAKSUTON yrittäjän oppisopimuksella ja sivutoimiselle tai suunnittelevalle omaehtoisella rahoituksella omavastuu 200 euroa.

Ohjaamme, sparraamme ja opastamme yritystoiminnan tärkeisiin kehittämisasioihin, kaikki tehtävät teet omasta yrityksestä/yrittäjyyden suunnittelusta ja sen kehittämisestä. Toteutus hybridinä eli toteutupaikka on Careeria, Tikkurilan piste Virnatie 5, Vantaa ja joka päivässä voi olla myös etänä Teamsin kautta mukana.

Lisätietoja voi kysyä minulta Tarja Pursiainen 040 7736234 tai tarja.pursiainen(at)activeworking.fi , ja myös kaikkien sosiaalisen median kanavien kautta.

Tässä linkki hakuun
https://careeria.fi/koulutus/yrittajyyden-ammattitutkinto-2/