Materiaalipankki

Materiaalipankki

Tarjoamme monia hyödyllisiä työkaluja yrityksen perustamiseen.

PERUSTAMISOPAS

Yrityksen perustamisopas on monipuolinen opas yrittäjyyteen, johon kannattaa tutustua.

Lataa perustamisopas

Englanninkielisen perustamisoppaan löydät täältä

Venäjänkielisen perustamisoppaan löydät täältä

Muut vieraskieliset perustamisoppaat löydät täältä

Selkokielinen opas täällä

LIIKETOIMINTASUUNNITELMA

Hyvin mietitty liiketoimintasuunnitelma auttaa yritystoimintaa suunnittelevaa henkilöä, yritysneuvojia, asiantuntijoita ja rahoittajia arvioimaan suunniteltua yritystoimintaa, sen toimivuutta ja kehittämistarpeita. Se on
tärkeä työkalu varsinkin yrityksen käynnistysvaiheessa. Se on keskeinen työkalu mm. haettaessa starttirahaa tai rahoitusta.

Liiketoimintasuunnitelma

Talouslaskelmat

STARTTIRAHA

Työ- ja elinkeinotoimistot voivat myöntää aloittaville päätoimisille yrittäjille starttirahaa. Starttirahahakemuksen voi tehdä myös sähköisesti täältä. Palvelu vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla. Täältä löydät myös ohjeen starttirahan hakemisesta Vantaalla. Teemme tiivistä yhteistyötä Uudenmaan TE-toimiston kanssa starttirahaan ja yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Kannattaa siis varata neuvonta-aika YritysVantaalle jo ennen starttirahan hakemista.

STARTTI PLUS

Startti Plus on TE-toimiston järjestämä maksuton asiantuntijapalvelu asiakkailleen, jotka ovat vasta aloittaneet yrittäjinä.

Lataa tästä Startti Plus -esitteet
Suomeksi
In English
På svenska

RAHOITUKSEN HAKEMINEN

Tarvitsetko yritystoimintasi käynnistämiseen rahoitusta? Sekä liikepankit että Finnvera voivat myöntää rahoitusta yritystoiminnan edellyttämiin investointeihin, hankintoihin ja käyttöpääomaan.

MUITA HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ JA OPPAITA YRITYKSEN PERUSTAJALLE: