Varaa aika

Varaa aika

TARJOAMME YRITYSNEUVONTAA TÄLLÄ HETKELLÄ AINOASTAAN ETÄ- JA PUHELINNEUVONTANA. TIEDOTAMME KUN LÄHITAPAAMISET ELANNONTIELLÄ OVAT JÄLLEEN MAHDOLLISTA TOTEUTTAA (ARVIONA ELOKUUN ALKUPUOLI).

Näin varaat ajan sähköisestä järjestelmästä (kalenteri ohessa)

1) Valitse kalenterista päivä ja kellonaika vapaana olevista. Tarjolla on max. 20 min. pikaneuvontoja sekä 60 min. neuvonta-aikoja.

2) Valitse haluamasi palvelu ja yritysneuvoja. Täytä lomake ja vahvista.

3) Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Mukana tulee tietoa miten voit valmistautua tapaamiseen.

Jos suunnittelet yrityksen perustamista: Olet tervetullut sparraamaan yritysideaasi kanssamme. Jos olet jo hieman pidemmällä ja suunnittelet esim. starttirahan hakemista, lataa sivuiltamme liiketoimintasuunnitelma ja talouslaskelmat kohdasta Materiaalipankki. Alustavat tiedot käy hyvin keskustelun pohjaksi.

Jos olet toimiva vantaalainen yritys: Tervetuloa keskustelemaan yrityksesi kehittämisestä kokeneen asiantuntijan kanssa. Autamme yleisissä kysymyksissä ja voimme jatkoksi ohjata erikoisasiantuntijoidemme neuvontaan.

Tulo-ohjeet

Auto: Rakennuksen edessä on iso parkkialue, josta löytyy maksuttomia pysäköintipaikkoja (2 h tai rajaton)

Julkinen liikenne: Lähimpiä bussipysäkkejä ovat Elannontie, Väinö Tannerin tie, Tasetie. Katso aikataulut HSL reittiopas

Voit tulla suoraan 2. kerrokseen YritysVantaan tiloihin.

Peruutukset

Voit perua varauksesi viimeistään 1 h ennen tapaamista Omat Varaukset-linkin kautta (kalenterin oikea yläkulma). Tarvitset siihen vain vahvistusviestissäsi saamasi koodin. Yhteystietosi tallennetaan asiakassuhteen hoitamiseksi.

Voit perua ajan myös puhelimitse 010 423 2320 tai laittamalla viestiä info@yritysvantaa.fi