Varaa aika

Varaa aika

Yritysneuvontamme on aina maksutonta.

Huom! Yritysneuvontatapaamiset järjestetään toistaiseksi vain ETÄYHTEYDELLÄ (puhelin tai videoneuvottelu).

Lähetämme sähköpostilla linkin Microsoft Teams -etäkokoukseen ennen tapaamista. Tarvittaessa neuvonta voidaan toteuttaa myös puhelimitse.

Näin varaat ajan sähköisestä järjestelmästä (kalenteri ohessa)

1) Valitse kalenterista päivä ja kellonaika vapaana olevista vuoroista. Varaa 60 min. aika, jos haluat tarkistuttaa liiketoimintasuunnitelmasi ja laskelmat.

2) Valitse palvelu ja haluamasi yritysneuvoja. Yritysneuvojiin voi tutustua täältä.

3) Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Mukana tulee tietoa miten voit valmistautua tapaamiseen.

Jos suunnittelet yrityksen perustamista ja haet mahdollisesti starttirahaa: Sparraamme mielellämme yritysideaasi kanssasi. Jos olet jo hieman pidemmällä ja suunnittelet esim. starttirahan hakemista, lataa sivuiltamme liiketoimintasuunnitelma ja talouslaskelmat kohdasta Materiaalipankki. Alustavasti täytetyt tiedot käyvät hyvin neuvonnan pohjaksi. Varaa tähän 60 min neuvonta-aika.

Jos olet toimiva vantaalainen yritys (kotipaikka YTJ:n mukaan): keskustelemme mielellämme yritystoimintasi kehittämisestä. Autamme yleisissä kysymyksissä ja ohjaamme tarvittaessa erikoisasiantuntijoidemme neuvontaan.

Jos yrityksesi kotipaikka ei ole Vantaalla, voit hakea alueesi uusyrityskeskuksen täältä

Neuvonta-aikojen peruutukset

Voit perua varauksesi viimeistään 1 h ennen tapaamista omat varaukset-linkin kautta (kalenterin oikea yläkulma). Tarvitset siihen vahvistussähköpostissa saamasi koodin. Yhteystietosi tallennetaan asiakassuhteen hoitamiseksi.

Voit perua ajan myös puhelimitse 010 423 2320 tai laittamalla viestiä info(at)yritysvantaa.fi