Varaa aika

Varaa aika

Yritysneuvontamme on aina maksutonta.

Huom! Yritysneuvontatapaamiset järjestetään toistaiseksi vain ETÄYHTEYDELLÄ (puhelin tai videoneuvottelu).

Lähetämme sähköpostilla linkin Microsoft Teams -etäkokoukseen ennen tapaamista. Tarvittaessa neuvonta voidaan toteuttaa myös puhelimitse.

Näin varaat ajan sähköisestä järjestelmästä (kalenteri ohessa)

1) Valitse kalenterista päivä ja kellonaika vapaana olevista vuoroista. Tarjolla on 60 min. neuvonta-aikoja etänä.

2) Valitse haluamasi palvelu ja yritysneuvoja. Yritysneuvojiin voi tutustua täältä. Täytä lomake yhteystietoineen ja vahvista.

3) Saat ajanvarauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Mukana tulee tietoa miten voit valmistautua tapaamiseen ja miten etäyhteys muodostetaan.

Jos suunnittelet yrityksen perustamista ja mahdollisesti haet starttirahaa: Sparraamme mielellämme yritysideaasi kanssasi. Jos olet jo hieman pidemmällä ja suunnittelet esim. starttirahan hakemista, lataa sivuiltamme liiketoimintasuunnitelma ja talouslaskelmat kohdasta Materiaalipankki. Alustavat tiedot käy hyvin keskustelun pohjaksi.

Jos olet toimiva vantaalainen yritys (kotipaikka YTJ:n mukaan): keskustelemme mielellämme yritystoimintasi kehittämisestä. Autamme yleisissä kysymyksissä ja ohjaamme tarvittaessa erikoisasiantuntijoidemme neuvontaan.

Peruutukset

Voit perua varauksesi viimeistään 1 h ennen tapaamista Omat Varaukset-linkin kautta (kalenterin oikea yläkulma). Tarvitset siihen vain vahvistusviestissäsi saamasi koodin. Yhteystietosi tallennetaan asiakassuhteen hoitamiseksi.

Voit perua ajan myös puhelimitse 010 423 2320 tai laittamalla viestiä info(at)yritysvantaa.fi