Events and webinars

Events and webinars

Koronatilanteen vuoksi vältämme järjestämästä livetapahtumia syksyllä 2020. Pyrimme järjestämään webinaareja, verkkokoulutuksia vastaavilla sisällöillä.

30.09.2020

YRITYKSEN REKISTERÖINTI-INFO - mitä huomioida toiminimen rekisteröinnissä?

Oletko rekisteröimässä toiminimeä, etkö ole varma miten se tehdään? Oletko jo käynyt tutustumassa YTJ:n sähköiseen rekisteröintiin, mutta sinulla on vielä avoimia kysymyksiä? Osallistu tähän maksuttomaan verkkoinfoon, jossa saat tietoa mm..

Read more

30.09.2020

OMISTAJANVAIHDOSKLINIKKA

Älä mieti yrityskauppaa yksin, vaan tule keskustelemaan asiantuntijan kanssa yrityksesi omistajanvaihdosmahdollisuuksista! Omistajanvaihdosklinikalle ovat tervetulleita kaikki nyt tai lähitulevaisuudessa omistajanvaihdosta pohtivat yrittäjät..

Read more

02.10.2020

YRITYKSENÄ TIKTOKISSA

Olet ehkä kuullut TikTokista, videopalvelusta, joka hurmasi ensin nuoret ja innostaa nyt aikuisiakin tuottamaan lyhyitä kekseliäitä videoklippejä. Uudehko kanava ja sen kasvanut suosio kiinnostavat tietenkin myös viestinnän ja markkinoinnin väkeä..

Read more

13.10.2020

HOW TO START YOUR OWN WEBSHOP

Are you thinking about starting your own webshop or want to learn how to get more out of ecommerce? This webinar will offer a compact kickstart to any business looking to take the leap to online business..

Read more

20.10.2020

JURISTIKLINIKKA

Juristiklinikalla saat asiantuntijan neuvoja sopimusasioissa maksutta. Sinulla on puoli tuntia aikaa keskustella juristin kanssa omasta asiastasi. Seuraava juristiklinikka pidetään ti 20.10. aamupäivällä etäneuvontana. Ajat ovat välillä 8.30 - 11.00..

Read more

05.11.2020

LIIKETOIMINTASUUNNITELMA-koulutus

Oletko perustamassa yritystä? Aiotko hakea starttirahaa? Tai tarvitsetko pankkilainaa esim. yrityksen alkuhankintoihin? Pitäisi siis kirjoittaa hyvä liiketoimintasuunnitelma, mutta sen tekeminen jotenkin takkuaa…? Ei huolta - meiltä löytyy tähän tukea..

Read more

24.11.2020

ANSWERING QUESTIONS WITH DATA

In order to run a profitable online business and to succeed in cost-effective digital marketing you need data. In this online training session, you will learn how to use data and analytics to help your business grow. The webinar is free to participate and is held in English. When: 24.11. at 9..

Read more

24.11.2020

VANTAAN ELINKEINOPÄIVÄ

Vantaan 44. Elinkeinopäivä pidetään tänä vuonna ti 24.11.2020 klo 11-16. Päivän teemana on "Kriisistä uudistumiseen". Näillä näkymin tilaisuus järjestetään sekä livenä että etäyhteyden kautta. Livetapahtumaan voi osallistua max. 100 henkilöä Heurekassa..

Read more